Hoşgeldiniz!
Yayınlarımıza Yorum Yapmayı Unutmayın.! İyi Bloglar.!
www.hizlituketim.blogspot.com.tr
DUYURU

12 Kasım 2015 Perşembe

En iyi alış veriş siteleri

hepsiburada ile ilgili görsel sonucu
1998 yılından beri Türkiye’de online alışverişin en güçlü ismiyiz. Kurduğumuz hayaller ve ulaştığımız hedeflerle bugünlere geldik. Online alışverişi geliştirdik, hizmet anlayışımızla fark yarattık. Hem çok büyüdük hem çok sevildik! 30 kategoride 600.000 adet ürün çeşitliliğimizle e-ticareti Türk insanına sevdirmekle kalmadık, vazgeçilmeze dönüştürdük.Yıllar içinde pek çok ödüle layık görüldük. 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye’nin en sevilen markası, 2013 yılında ise Yılın E-ticaret Sitesi seçildik.


Bugün Türkiye’de online alışverişin lideri olarak; 7 milyon üyemize, nerede olurlarsa olsunlar, en iyi ürünü en uygun fiyatla ulaştırmak için çalışıyoruz. Büyümeye ve e-ticareti büyütmeye devam ediyoruz.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz.

gitti gidiyor ile ilgili görsel sonucuİnternetten alışverişin güvenilir ismi GittiGidiyor, 2001 yılından bu yana 11 milyondan fazla kişiyi bir araya getiren Türkiye'nin önde gelen pazar yerlerindendir. GittiGidiyor'da aklınıza gelebilecek her şeyi kolaylıkla bulabilir, bireysel satıcılardan alışveriş yapabilir, kendiniz satış yapabilir veya online mağaza açarak işinizi büyütebilirsiniz.Kurumsal firmaysanız, GittiGidiyor'da resmi mağazanızı açabilir, satışlarınızı buradan yönetebilirsiniz. Cep telefonu ve tablet uygulamalarımızla ise alışverişe istediğiniz yerden devam edebilirsiniz.



Güçlü potansiyeli ve güvenli ödeme sistemi Sıfır Risk ile dünyanın en büyük pazar yeri eBay'in dikkatini çeken GittiGidiyor, 2011 yılında eBay'in satın almasıyla birlikte, global eBay'in Türkiye iştirakı (eBay Türkiye) oldu.Türkiye'de internetten alışverişi güvenilir ve keyifli hale getiren GittiGidiyor, kullanıcılarına hayran kalacakları deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

kliksa ile ilgili görsel sonucu


Sabancı Holding’in iştiraki olan Kliksa İç ve Dış Ticaret A.Ş.’nin internet sitesi olarak 2012 yılında kuruldu. Sahip olduğu geniş ürün gamını cazip fiyatlarla ve Sabancı güvencesiyle tüketicilerine sunan kliksa.com, televizyon, görüntü sistemleri, cep telefonu, bilgisayar, beyaz eşya, spor ve outdoor, anne, bebek ve oyuncak, oto aksesuarları, züccaciye ve ev düzeni, saat, gözlük ve aksesuar gibi kategorilerde iki yüz elli bini aşkın ürünü bünyesinde bulunduruyor.



 Bu ürünlere her gün yenilerini ekleyerek ürün yelpazesini genişletmeye devam eden ve ürünlerinin tüketicilere her zaman hızlı şekilde ulaşmasını hedefleyen kliksa.com'da, her güne özel kampanyalara; 9 aya varan taksit seçenekleri, cazip fiyatlar ve Sabancı güvencesiyle ulaşabilirsiniz.

sahibinden.com ile ilgili görsel sonucu2000 yılında Aksoy Group bünyesinde kurulan sahibinden.com, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile internet alanındaki standartların belirleyicisi olmaya devam ediyor.

15 yıllık serüvende, 380 çalışanı, ayda 33,5 milyon tekil ziyaretçinin yarattığı 4 milyardan fazla sayfa görüntülemesi, 5 milyon aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiyle sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en büyük e-ticaret platformlarından birisi haline geldi.
Teknolojiye yatırım yaparak kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek için sürekli kendisini yenileyen sahibinden.com, Türkiye’nin en sevilen emlak, otomotiv ve ikinci el sitesi ve süper markaları arasında yer alıyor.
Yetkin ve dinamik insan kaynağı; benzersiz teknolojik altyapısı; benimsediği müşteri odaklı hizmet yaklaşımı ile sahibinden.com, kullanıcılarının hayatlarına dokunarak değer yaratmak, hayallerine ulaşmalarına aracılık etmek ve en iyi deneyimleri yaşatmak için tüm gücüyle çalışmaya devam ediyor.
n11 ile ilgili görsel sonucuDoğuş Planet, e-ticaret sektöründe faaliyet göstermek üzere, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında Haziran 2012’de kuruldu.
Doğuş Planet, SK Group’un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu’nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir.
Bu güçlü ortaklık çerçevesinde, Doğuş Planet e-ticaret yatırımı olarak, binlerce marka ve mağazayı milyonlarca müşteriyle buluşturan açık pazar platformu alışverişin uğurlu adresi “n11.com”u açtı.
n11.com; elektronikten tekstile, mutfak gereçlerinden Türkiye’nin nadide el sanatlarına kadar farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden milyonlarca ürün, alışveriş yaptıkça kazandıran yapısı ile üyelerine yeni bir alışveriş deneyimi sunuyor. n11.com, müşteriler tarafında güven ve kolaylık, mağazalar tarafında ise işbirliği ve e-ticareti geliştirme odaklı bir yaklaşım izlemektedir.
Siz de alışverişin uğurlu dünyasına katılabilir, milyonlarca ürün ve binlerce mağazanın olduğu n11.com’da, avantaj dolu alışverişin keyfini çıkartabilirsiniz.
Uğurlu alışverişler
Sizler için öne çıkan en popüler siteler hakkında kısa bilgiler verdik.İyi alışverişler .


0 yorum to “En iyi alış veriş siteleri”

Yorum Gönder